menu

Βασικά, Καλώς Ήρθατε στο Blog...

Καλησπέρα και ας πούμε λίγα λόγια για το Blog...


2012

     Αυτό το blog δημιουργήθηκε για να μας θυμίζει κανόνες παιχνιδιών με τράπουλα που είτε τα παίξαμε πολύ παλιά και τα έχουμε ξεχάσει, είτε για να ανακαλύψουμε νέα παιχνίδια που δεν ξέραμε ότι υπήρχαν και μπορούσαμε να τα παίξουμε με μία τράπουλα.
     Τα παιχνίδια που θα αναρτηθούν σε αυτό το blog θα είναι για αρχή παιχνίδια που τα έχω παίξει. Οι οδηγίες των παιχνιδιών θα είναι με τον τρόπο που τα έχω παίξει. Είμαι σίγουρος ότι σε πολλά παιχνίδια υπάρχουν πολλές παραλλαγές στον τρόπο που παίζονται. Εδώ θα αναρτούνται οδηγίες για τα παιχνίδια όπως τα έπαιξα εγώ και άμα γνωρίζω παραλλαγή τους θα μπαίνει στο τέλος σαν δεύτερος τρόπος παιχνιδιού.
     Η ιδέα για αυτό το blog ήρθε μια μέρα που δέχτηκα τηλέφωνα από κάποιους φίλους για το πως παίζονται παιχνίδια που είχαμε παίξει μαζί. Για πολλά παιχνίδια δεν βρήκα οδηγίες στο internet, τουλάχιστον όχι στα Ελληνικά. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω αυτό το blog που θα έχει μέσα οδηγίες από διάφορα παιχνίδια.
     Τα παιχνίδια που θα μπουν μέσα στο blog θα είναι παιχνίδια κυρίως για διασκέδαση και όχι για τζόγο. Θα είναι παιχνίδια για 1 αλλά και για περισσότερα άτομα, με 1 ή και 2 τράπουλες.


2014

     Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν το 2012. Τα πράγματα άλλαξαν από τότε και για αυτό έχω προσθέσει και λίγα παιχνίδια τζόγου. Σύντομα θα μπουν και παιχνίδια που δεν παίζονται με τράπουλα αλλά με ζάρια και με πούλια όπως τάβλι.
     Για μελλοντικές αλλαγές στο Blog θα συνεχιστεί το γράψιμο σε νέα παράγραφο.
     Να περνάτε καλά και να παίζεται πάντα ξέγνοιαστα με την παρέα σας χωρίς τσακωμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου